WatchBand este o afacere independenta care se ocupa cu vanzarea de piese de schimb și accesorii pentru smartwatch-urile: Samsung, Huawei, Garmin, Amazfit și multe alte branduri. Nu suntem în niciun fel conectați cu brandurile mentionate anterior. Nu vindem smartwatch-uri sau produse fabricate de acestea.

Toate produsele de pe acest website sunt vândute numai pentru utilizarea lor după vânzare și sunt compatibile cu produsele originale vândute de marile branduri. Toate codurile de produse, modelele, numele și caracteristicile produselor sunt folosite doar pentru identificarea modelelor de dispozitive compatibile și niciun produs vândut de noi nu face parte sau este produs de vreunul dintre brandurile de mai sus, produsele noastre nu sunt aprobate de acestea, compatibilitatea lor find garantata doar de noi si nu de brandurile smartwatch-urilor sau altor dispozitive.

Toate cuvintele precum Samsung®, WatchActive®, Galaxy Watch®, Huawei®, GTWatch®, Garmin®, Amazon®, Amazfit®, Xiaomi® și altele asemanatoare sunt toate mărci comerciale înregistrate ale brandurilor consacrate. Respectiv alte branduri și cuvinte descriptive a modelelor de dispozitive aparțin de mărcile comerciale înregistrate de respectivul producător, de exemplu WatchActive® este un model de smartwatch sub egida Samsung, pentru orice dubiu sau întrebare vă rog să ne contactați pentru lămuriri înainte de o achiziție.

Denumirile utilizate de catre noi pentru modele de smartwatch-uri utilizate în acest website sunt utilizate numai cu titlu de referință și conexiunea lor la numele de fabrică/model/serie/produs ale brandurilor consacrate si anterior mentionate, precum și orice tipărit, nu sunt menite să implice că toate piesele sunt echipamente originale ale acestora.

Toate părțile enumerate pe acest site web provin din surse independente de vânzare. Chiar dacă aceste produse au inserate nume de marcă, acestea sunt destinate numai identificării mărcii. Sunt produse aftermarket și nu sunt neapărat aprobate sau recomandate de brandurile cu care sunt asociate. Nu toate piesele ilustrate au fost fabricate de producătorul echipamentului original sau sub supravegherea sau controlul acestora. Toate celelalte nume de mărci sau mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate utilizate în acest site web sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

Instalarea oricărei piese de schimb poate anula sau afecta negativ garanția Dvs. din fabrică. Verificați întotdeauna legile vânzătorului care vă oferă garanția înainte de a vă modifica smartwatch-ul. Este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului de a determina adecvarea produsului pentru utilizarea sa, iar utilizatorul își asumă toate riscurile legale, de vătămare corporală și răspunderea și toate celelalte obligații, îndatoriri și riscuri asociate cu acestea.